Hervorragend
- Jano und Nadin W.October 2024VorteileAbsolute Entspannung und Ruhe inmitten der Natur. Entschleunigung pur.NachteilekeineKlein aber fein, wir kommen wieder!Absolute Entspannung und Ruhe inmitten der Natur. Der Platz ist sehr gepflegt, die Betreiber sind super nett. Die sanitären Anlagen sind modern und werden super gepflegt. Für Kinder die Action suchen ist der Platz nichts. Für Wohnmobile bestes geeignet. Wir waren mit einem großen Wohnwagen dort und fühlten uns pudelwohl. Nachts absolute Ruhe und Einkaufsmöglichkeit vor Ort.
- Jan D.July 2024VorteileRustig, mooie plekken met schaduw, schoon sanitair en een prima keuken. Hartelijke ontvangst. Top. Jan DijkkampNachteileKan niets bedenkenGeweldige plekEen heerlijke plek. Wij hebben er eerst drie dagen gestaan en de auto achter gelaten. Was geen probleem. Aansluitend 11 dagen gefietst. Heerlijk om ook weer terug te zijn. Mooie plekken die je zelf kunt uitzoeken met meer of minder schaduw. Een aardige campingeigenaar, schoon sanitair en vriendelijke... ontvangst. Op circa 700 meter van de camping is een kleine supermarkt waar je bijna alles kunt kopen waaronder verse broodjes. Bij het hoofdgebouw diverse plekken om te zitten, ook overdekt met tafels en banken. Wij voelden ons hier zeer thuis. Jan Dijkkamp en Josje Peters.
- marja k.June 2018Vorteilezeer stilNachteilegeenGoede camping en veel fietsroute,sLeuke camping zeer rustig gelegen. Goede fietsroute,s goede en schoon plaatsen met en zonder stroom..